Pages - Menu

Saturday, January 10, 2015

Segmen GA Jalan-Jalan Tambah Kenalan by Ema Hasan

Hi uols..

Selamat berhari Sabtu :)

Sabtu ke2 dalam bulan Januari ni. Sheila cuti hari ni. Ada kenduri kahwin belah suami. Kenalah datang merewang. Tapi sheila duduk-duduk jela. Ada anak kecil kan, mestilah dapat keistimewaan bersantai-santai. Hihi...

Sambil nak tidurkan Medina ni, sempat juga blogwalking. Sampailah tersinggah kat blog Ema. Rupanya Ema ada buat segmen. Closed 19 Januari. Yeah! Dapatlah join. Hadiah pun boleh tahan. Mana tahu ada rezeki Sheila kan..

Korang pun boleh join gak. Klik je kat banner Ema tu ye. Lepas tu ikut syarat simple yang Ema beri tu. Senang je.

*Sorry, saya tak ada instagram.


Oklah. Selamat bersegmen :)

12 comments:

mas yana said...

gud luck sheila :)

siti zawiah said...

singgah sini dari segmen yg sama.. :)

http://sitizawiah95.blogspot.com/2015/01/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

Sheila Mutalib said...

Time kasih.. :)

Sheila Mutalib said...

Time kasih.. sesuai sgt dgn segmen ni.. Jalan2 tambah kenalan :)

Siti Asiah said...

Salam,
akak singgah dr segmen yg same...good luck dear...:)

http://sitiasiah84.blogspot.com/2015/01/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

Miqha Azmi said...

iqha singgah sini!! :)
http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

Sheila Mutalib said...

Good luck :D

Sheila Mutalib said...

Good luck :D

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Budu Bilis said...

Assalamualaikum.

Singgah melawat dari segmen yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2015/01/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

Sheila Mutalib said...

Thanx :D

Selalu gak jln2 jat situ. Byk info contest.. Terbaik!

Sheila Mutalib said...

Wsalam.. Thanx blogwalking ke sini.. Nanti sheila view kat blog awk ye :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...