Pages - Menu

Saturday, January 10, 2015

Mini Lucky Draw Blog XDramaQueen #3

Dari duduk santai kat rumah pengantin ni, baik isi masa lapang ni dengan perkara yang berfaedah kan.

So Sheila pun join segmen lain pula.

Kali ni segmen dari Ayuni Rafilah. Hadiah pun best gak.

*Sorry, saya tak ada instagram.

Jom lah korang, join sama.  Klik je kat banner Ayuni tu ye.

Selamat bersegmen :)

3 comments:

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi .. Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Syahidah Fadilah said...

Hai. Selamat petang. Semoga berjaya untuk segmen ni yer :) Saya singgah dari segmen sama..
http://www.syahidahfadilah.com/2015/01/mini-lucky-draw-blog-xdramaqueen-3.html
Done follow cni #29:)

Hajar Rash said...

singgah dan follow dari ga yang sama