Pages - Menu

Monday, October 20, 2014

Saya dah register 'Job di rumah'

Wow.. finally saya register juga.. just try it.. mana tahu ia mendatangkan hasil.. tak salahkan kalau mencuba..

Korang nak tahu apa yang aku nak bebel kali ni?

Jom join!



Pasal Job Di Rumah.. atau nama pendeknya JDR.. saya dah banyak kali baca pasal artikel JDR ni.. dah ramai juga blogger-blogger yang join.. part time atau kerja lain yang kita boleh buat di rumah atau di mana-mana saja, selagi ada line internet..

Nak bebel lebih-lebih pun tak boleh, sebabnya saya baru je register.. belum dapat pun duit gaji dari JDR ni. Tapi dari hasil pembacaan saya dari mereka yang dah join, memang ramai yang berpuas hati dan dah rasa duit gaji dari JDR ni.. 

Korang sendiri boleh baca kat website JDR kat sini.. testimoni pun dah banyak. Yang join pun dah ramai.. so, saya rasa boleh cuba peluang ni.. nanti saya dah dapat gaji, saya show off kat sini ye.. 

Ok lah.. nak explore account JDR saya. Kot-kot ada job yang bersesuaian, bolehlah aku grab.. mana tahu boleh dapat bonus lebih bulan ni.. da da..

Thursday, October 9, 2014

Wardrobe Comel saya~

Ingat tak baru-baru ni saya ada share pasal Multipurpose Wardrobe yang sememangnya elegant..

Memang misi memburu wardrobe tu...

Tapi disebabkan oleh ada item lain yang nak di beli sekali tak ada stok, terpaksalah saya menangguhkan misi saya tu...

So sekarang item yang saya nak tu dah restock.. Boleh lah saya meneruskan misi saya ni...

Tapi saya terjumpa 1 lagi wardrobe yang sama comel dengan wardrobe yang sebelum ni... Yang lagi best, harganya lagi MURAH taw...

Cuma RM65.00 sahaja!

Nak beli color HIJAU?

Nak beli color GREY?

Nak beli color PURPLE?

Size: 169cm x 45cm x 118cm
Size yang satu lagi: 
172 x 128 x 45

So, korang pilih lah nak yang mana? Yang pasti 2-2 multipurpose dan comel..

Tuesday, October 7, 2014

Pampers Drypers MURAH giler!!!

Suka tak kalau dapat beli barang MURAH???

Mestilah suka kan...

So, hari ni aku nak share 1 lagi barang yang aku dah dapat beli dengan harga MURAH...

Tadaaaa....

Pampers Drypers Newborn!!!

Ini antara list-list barang untuk baby kedua aku...

Setelah habis men-survey, akhirnya aku jumpa gak pampers ni dengan harga MURAH...

So, kalau korang pun teruja nak dapat pampers Drypers ni dengan harga MURAH, jom lah join sekaki dengan aku.... Beli kat sini je ------->> Pampers Drypers MURAH giler!!!


Thursday, October 2, 2014

Saya berpantang cara moden

Haa.. aku sekarang dah masuk 8 bulan.. Ada lebih kurang sebulan lebih je lagi nak bersalin...

Segala barang-barang keperluan baby aku dah prepare.. Tinggal sikit-sikit je lagi.. Antaranya Set Pantang...

Berpantang untuk anak pertama, aku guna Set Pantang Mustika Ratu.. Kononnya nak ala-ala traditional.. Hihi.. Last-last aku tak habis guna pun.. Yang pilis, parem dengan apa ntah lagi yang kena sapu kat kepala dengan badan, ada juga aku guna.. Tapi yang part jamu tu, 2 botol aku tak usik langsung.. Sebabnya risau baby tak serasi.. Yelah, orang kata jamu ni panas.. Nanti kesian pula kat baby...

So, di penghujung aku berpantang, aku telah berjumpa dengan set menyusu Shaklee.. 

Setelah habis mengkaji segala testimoni orang lain, aku pun membeli Set Trial Ibu Menyusu.. Dengan harapan dapat memenuhi misi aku nak full breastfeeding.. Alhamdulillah.. Dapat juga aku bagi susu ibu sepenuhnya pada Dania sampai Dania umur setahun...

Dan untuk berpantang kali ini, aku dah tak yah survey-survey Set Pantang lagi.. Aku teruskan je menggunakan Shaklee.. Sebabnya aku dah register sebagai Ahli...

Lagi pun Shaklee ni jimat.. Dari vitamin untuk pantang, boleh teruskan untuk menyusu pula..

Harga pun boleh dikategorikan murah.. Tak percaya??? Meh baca kat sini...





Ni testimoni jujur dari sorang ibu yang dah guna Set Pantang Shaklee..

Aku sendiri dah amalkan Set Pantang ni.. Walaupun dah terlambat masa tu, tapi aku memang puas hati.. Bagi aku Set Pantang Shaklee ni sesuai untuk ibu-ibu moden macam aku ni.. Memang aktif je.. Ada je benda yang aku nak buat walaupun time pantang.. So Shaklee ni memudahkan.. Yelah, pengambilan pil ni senang je kan...

Selalunya aku ambil waktu pagi.. Zinc complex kena ambil sebelum makan atau perut kosong.. untuk melancarkan penyerapan khasiatnya.. so lepas ambil sarapan, boleh ambil Vitalea, B complex dan Vitamin C pulak..

So, apa lagi.. Jom berpantang dengan Shaklee..Set vitamin semulajadi yang tidak memudaratkan malah memberikan kesihatan dan nutrisi yang baik untuk ibu dan bayi..lebih selamat dan terjamin..

Nak tahu harga?

Klik je kat www.shelovevitamin.com.. okei..

Selamat berpantang larang ye..

Elegant Multifunctional Wardrobe

Assalamualaikum...

Hari ni rasa nak sharing 1 produk kat Lazada...

Elegant Multifunctional Wardrobe








Bagi aku produk ni sesuai sangat untuk orang bujang atau yang dah berkeluarga dan kerap berpindah-randah.. Yelah, tak payah lah korang nak mengangkut perabot besar bagai time pindah.. Betul tak? Dah jimat bab lori sewa nanti..

Pilihan color pun superbeb!.. Elegant! Moden!

Pink, Purple, Red dan Coffee Brown.. Semuanya color yang menawan hati aku...

Harga?

Itu yang paling aku suka.. Tak sampai RM100 beb... RM99 ONLY!!! Harga asal RM259.. Tapi pihak Lazada dengan baik hati memberi diskaun 62%.. 


Detail pasal Almari serbaguna yang menawan hati aku ni:
  • Spacious and convenient Waterproof material 
  • Colours: Purple, Red, Coffee Brown, Pink 
  • Size: 172cm x 128cm x 45cm 
  • Weight: 3.5kg 
  • Material: Non-woven fabric with anti-rust steel pipe 
  • Max. weight capacity: Approx. 300kg


So ini target item aku bulan ni... Elegant Multifunctional Wardrobe atau Almari pakaian Serbaguna yang bergaya!!!

Kalau korang pun tengah mencari wardrobe macam ni, jom join aku.. Order kat Lazada je.. Online!.. 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...