Pages - Menu

Tuesday, September 24, 2013

Cuci mata kat padang SUK

Malam ni kerajinan aku dengan cik abang bawa Dania pergi tengok bola kat Padang SUK Shah Alam.. cik abang r. .. beria kata ada Jep Sepah main sekali. Last2 kitorg sampai, tengok tak ada pun Jep.. Artis lain ada lah...

Ni game antara Veteren Selangor dengan artis-artis..diorang saja la tu buat warming up training.. yela, Sabtu ni ada Piala Sultan Selangor.. tu yang test power tu... Ada Fahrin Ahmad, Tomok, Kamal Adli, Zahid Af, Azroi Raja Lawak.. ada lagi ramai.. tapi aku bukan kenal sangat diorang ni.. tapi tahu gak la diorang ni artis..

Pape pun aku tengok tak lama.. pukul 10 je kitorang terus chaw.. tak larat la.. esok mau kereja lagi..kan kan kan...

Ni ha gambar bukti...hehe...

Thursday, September 19, 2013

Haha... lamanya kena tinggal

Assalamualaikum...

Haha.. lama benor tak update kat blog ni.. al-maklum busy bebenor.. busy ke??? Aah.. busy body!!! Kuang..kuang..kuang...

Hari ni 24 sept 2013, aku rasa gatal tangan nak mencoret kat sini.. dekat 3 tahun gak blog ni kena tinggal.. ciannya.. :( Bukan setakat sesawang labah-labah.. pokok pun boleh jadi pokok balak..haha....

Pada yang sudi melawat blog ni sepanjang aku tak ada, terima kasih banyak-banyak.. kalau sempat nanti aku melawat blog korang ye...

Okla.. nanti aku coret-coret lagi kat sini.. in shaa Allah, lepas ni aku tak tinggalkan lelama..

*** misi meneroka hutan belantara kat blog aku!!!


Iklan penaja:
www.shelovevitamin.com
www.shelovestyle.blogspot.com
www.kidslovestyle.blogspot.com
www.spjlandscapeconstruction.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...