Pages - Menu

Tuesday, September 24, 2013

Cuci mata kat padang SUK

Malam ni kerajinan aku dengan cik abang bawa Dania pergi tengok bola kat Padang SUK Shah Alam.. cik abang r. .. beria kata ada Jep Sepah main sekali. Last2 kitorg sampai, tengok tak ada pun Jep.. Artis lain ada lah...

Ni game antara Veteren Selangor dengan artis-artis..diorang saja la tu buat warming up training.. yela, Sabtu ni ada Piala Sultan Selangor.. tu yang test power tu... Ada Fahrin Ahmad, Tomok, Kamal Adli, Zahid Af, Azroi Raja Lawak.. ada lagi ramai.. tapi aku bukan kenal sangat diorang ni.. tapi tahu gak la diorang ni artis..

Pape pun aku tengok tak lama.. pukul 10 je kitorang terus chaw.. tak larat la.. esok mau kereja lagi..kan kan kan...

Ni ha gambar bukti...hehe...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...