Pages - Menu

Wednesday, January 28, 2015

Sedih sebab Skynet

Pagi ni dah terasa angin 1 badan. Apa tak nya, barang yang saya order dari Lazada dah berapa hari delay delivery.

Pelik saya!

Tiga barang saya order. Di alamat yang saya. Masa collect dari Lazada pun pada hari dan masa yang sama. Tapi bila dah sampai ke Skynet, penghantarannya jadi asing-asing.


1 barang dapat petang semalam.
1 lagi baru hari may be akan dapat hari ni, tu pun tak tau pukul berapa.(semalam saya call, diorang kata akan hantar sebelum pukul12. Tapi hari ni kol tak tau lagi pukul berapa sampai)
1 lagi may be esok baru dapat.

Geramnya!!!

Lazada, next time kalau saya order lagi, tolonglah pos guna Gdex. Cepat sikit saya dapat barang.

Huwaaa!!! Dah excited nak merasa barang baru :(

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...