Pages - Menu

Monday, January 12, 2015

Orang meniaga WAJIB ada!

Ramai peniaga adakalanya tertanya-tanya...

"Macamana aku nak start cakap pasal bisnes aku ni pada dia"

Padahal orang tu sebenarnya memang tengah cari barang yang kita niagakan...

Akhirnya orang tu berlalu macam tu je...
Dan kita bagi alasan..."ala, dah bukan rezeki aku"


Boleh ke beralasan tanpa ada usaha ???


Jadi untuk elakkan rasa malu nak cakap,
apakata mulai sekarang kita start bagi..

"BISNES KAD"

"BISNES KAD"

Bila kita start bagi bisnes kad, perbualan mengenai bisnes kita akan berlaku,
Tanpa kita sedar yang kita tengah buat sales...

Dan kita juga sedar ramai orang lari kalau kita buat sales...
Padahal dia dah tersangkut secara dia tak sedari...

Amacam, ada berani ?

Tempah Bisnes Kad sebanyak 10 Box atau bersamaan 1000pcs.

dengan hanya RM65 sahaja..

Boleh beri at least 2 keping pada setiap orang yang kita jumpa...


Sebab apa 2 keping???


Satu untuk dia simpan, satu untuk dia bagi pada kawan dia...
Yang boleh jadi kita tak kenal pon kawan dia...


Maklumat lanjut hubungi:

4 comments:

Papaglamz said...

Betul.. nak jugak la.. hehhe

Sheila Mutalib said...

Boleh.. boleh.. papaglamz nk order roger je sheila ye..

Papaglamz said...

Owhh.. Shiela buat ae? Including design ke??
Eh awak.. Jom la join GA Papaglamz..
RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

Sheila Mutalib said...

Aah.. Boleh gak bt design.. Tp kalau papaglamz dah ade design pn blh gak bagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...