Pages - Menu

Saturday, August 15, 2015

Segmen raya bersama Mamamyja

Assalamualaikum...

30 Syawal. Last day untuk hari raya tahun ni. 

Oleh kerana tak buat ucapan hari raya lagi kat belogsheila ni, so hari ni nak ambil peluang nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin pada korang semua yang kenal, baru kenal, belum kenal dan yang nak berkenal-kenalan... hihi... Semoga kita dapat berjumpa lagi di syawal tahun hadapan. Aamin :)

Dah terlanjur wish hari raya ni, join la sekali SEGMEN RAYA BERSAMA MAMAMYJA. Tarikh tutup 31 Ogos 2015. Sempat lagi korang nak join.

Nak join senang je taw.

Klik je gambar raya Sheila sefamily sedondon dan sepurple.


Tahun ni tema raya family Sheila ialah purple. Baju raya a.k.a baju family jugak masa adik Sheila kawin. Save bajet mak Sheila kata. Hihi... 

Wish me luck!

2 comments:

Mama Myja said...

meriah dan cantik warnanya... mamamyja shuke!!
good luck ya dear..

salmiah awang said...

meriah....alhamdulillah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...