Pages - Menu

Thursday, August 27, 2015

Jimat 11% + 20% + 30% di 11street

Assalamualaikum...

Korang... ni Sheila nak share ni. Dah lama screenshot. Cuma tak sempat je lagi nak tepek kat sini.

Ingat tak Sheila ada beritahu baru2 ni Sheila dah jatuh cinta kat 11street. Korang boleh baca kisah cinta Sheila kat sini. Tapi ceritanya tak habis lagi.

Kan Sheila ada beritahu 11street sekarang ada bagi voucher. 11%, 20% dan 30%. Ha, amekaw! Banyak kan. Kalau korang shopping dan guna voucher dari 11street ni, confirm boleh jimat banyak.


Macam mana nak dapatkan voucher 11street ni?

Senang je! Korang semestinya kena register dulu kat 11street. Then install app 11street kat smartphone. Korang tunggu jam 11 pagi. Bukak app 11street dan download voucher yang tersedia kat sini. Pilihlah antara 3 voucher yang ada.


Tapi ia nya tertakluk pada terma dan syarat jegak. Korang boleh baca selanjutnya kat website 11street.

Ok lah. Selamat bershopping!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...