Pages - Menu

Sunday, August 16, 2015

Giveaway Wallet by Opzzpinky

Assalamualaikum...

Selamat berhujung minggu.

Apa aktiviti hari ni? Sheila berehat2 je melepakkan badan kat rumah mentua ni. Sambil tu join2 lah segmen ke contest ke giveaway dari blogger2 lain. Macam Giveaway Wallet by Opzzpinky.


Korang klik je gambar wallet yang comel kat atas tu. Tu lah hadiah yang bakal Sheila atau korang dapat taw. Ish... Siapa lah yang bertuah tu kan. Harap2 Sheila la. :)

Wish me luck!

6 comments:

Syah said...

Assalamualaikum...
hai!

Saya ada jual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank dan etc

jemput tengok blog saya
http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

ig saya

@nurnasuha96_

whatsapp +60196117811

adianiez AIDA said...

good luck :)

Cik Adda said...

Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


GIVEAWAY BIRTHDAY MUM&SISTER TENGKUBUTANG (31Aug)

AidilAdha GA Dyana Hassan (15Sept)

Papaglamz - Food Stylo Founder said...

Hai.. blogwalking dari segmen yg sama. jom terjah PapaG dan follow sekali.. Hehehe

-Giveaway Wallet By Opzzpinky-

Terima kasih

sHaRiNa eLyaNa said...

assalamualaikum
terima kasih join GA sha, ni sha nak ajak BW peserta lain..
http://www.opzzpinky.my/2015/08/senarai-peserta-giveaway-wallet-by.html

Semoga berjaya yaa

Farhain Azmi said...

morning! singgah blogwalking dr GA yg sama.. Goodluck ye :)

http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...