Pages - Menu

Monday, August 17, 2015

Bahaya demam denggi

Assalamualaikum...

Sekarang ni kerap pulak Sheila dengar orang kena demam denggi. Tengah musim orang kena demam denggi agaknya. Dan baru2 ni assistant Sheila kena demam denggi. Hampir 2 minggu juga dia kena tahan wad.

Dah lah dia ni kurus, sekali kena demam denggi cucuk sana cucuk sini ambil darah je, makin kurus budak tu. Sian dia taw :(

Apa itu DEMAM DENGGI?
Apa penyebab Demam Denggi?
Apa simptom2 petanda kita dah kena Demam Denggi?
Macammana cara nak mengelakkan dari terkena Demam Denggi?
Ada tips untuk mengelakkan Demam Denggi?
Bagaimana Shaklee dapat membantu?


Apa kata Pn.Sarah, pakar nutrisi Shaklee,




Kepada mereka2 yang sedang dilanda Demam Denggi ni, bolehlah mencuba Perfomance drink, Nutriferon dan/atau Vivix. Ke3-3 suplement ni fungsinya untuk meningkatkan sistem imun badan kita.

1 comment:

adianiez AIDA said...

yg utama kena jaga kebersihan luar dan dalam umah.
make sure jaga anak2 jgn main time aedes tgh aktif.
hapuskan kawasan pembiakan dia kan :(
boleh bwk kpd kematian, kan?
sedih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...