Pages - Menu

Wednesday, August 19, 2015

Jatuh cinta pada 11street pulak

Assalamualaikum...

Hihi... Cinta ku dah beralih arah.

Pada yang tak tahu, Sheila ni memang kaki shopping online. Dari beli barang kat fb ke blogshop ke, tukar ke Lazada. Dan sekarang dah mula jatuh cinta kat 11street pulak.

Asalnya nak try2 je.

Tapi kan, mula2 masa nak sign in kat 11street agak payah. Bila nak masukkan password je tak lepas. Banyak kali cuba, sampai dah hampir give up. Tapi akhirnya berjaya juga sign in kat 11street.

Bila dah sign in, macam biasa Sheila dapat voucher 10%. Hihi.. dalam kepala dah ada da barang yang nak di beli. Yang best kat 11street ni, 11street kerap tawarkan voucher. Pastu, boleh kumpul point. Point tu nanti boleh di tukarkan jadi voucher atau credit (kalau tak salah la ye. Sheila ni pun baru je berkenalan dengan 11street ni).

Ha, ni Sheila nak promote.

Untuk bulan Ogos ni, 11street ada 2 event yang menarik perhatian Sheila.

1. FREE SHIPPING! Actually ni bukan free ok. Voucher yang ni 11street nak bagi discount RM7 untuk penghantaran. So, kalau cas penghantaran adalah RM7, jadikan 'Free Shipping'. Korang boleh download kat sini ye.


2. Voucher 11%, 20% dan 30%.  Cara nak dapatkan voucher ni, korang kena tunggu pukul 11 pagi. Korang grab la mana voucher yang ada ye, tertakluk pada terma dan syarat.


Sheila dah merasa Voucher 30%, 20% dan 11% ni. Hihi... macam biasa, beli barang yang perlu saja.
Oklah. Korang jangan lepaskan peluang ni. Cepat2 sign in kat 11street. Pastu download lah segala macam voucher yang ada tu ye. 

Ingat! Beli apa yang perlu ye ;)


5 comments:

adianiez AIDA said...

ada jugak terjebak.
lom lagi membeli.
sebab berkursus :)
best kan? murah...

MAT NOR said...

Wife saya sebelum ni beli diaper Fitti online kat lazada. Sekarang ni beli kat 11street. Rajin sungguh dia shopping diaper walaupun kami belum ada anak lagi. Tolong belikan untuk anak buah dia. Baru2 ni beli 12 pek drypers kat 11stret, 9 pek drypers superhero M80 dan 3 pek drypers S88 pada harga RM20/pek masa offer 11.11 di 11street sebab guna kupon diskaun memang jimat. Wife lebih prefer beli online sebab lagi murah setelah compare harga dengan tesco online dan katalog econsave. Huggies Pants M60 dan Petpet M76 boleh dapat harga RM 20 - RM 25 setelah guna kupon diskaun. Kami lagi 6 bulan baru ada baby harap2 ada lagi offer di 11street untuk bakal baby kami.

MAT NOR said...

Wife saya sebelum ni beli diaper Fitti online kat lazada. Sekarang ni beli kat 11street. Rajin sungguh dia shopping diaper walaupun kami belum ada anak lagi. Tolong belikan untuk anak buah dia. Baru2 ni beli 12 pek drypers kat 11stret, 9 pek drypers superhero M80 dan 3 pek drypers S88 pada harga RM20/pek masa offer 11.11 di 11street sebab guna kupon diskaun memang jimat. Wife lebih prefer beli online sebab lagi murah setelah compare harga dengan tesco online dan katalog econsave. Huggies Pants M60 dan Petpet M76 boleh dapat harga RM 20 - RM 25 setelah guna kupon diskaun. Kami lagi 6 bulan baru ada baby harap2 ada lagi offer di 11street untuk bakal baby kami.

Sheila Mutalib said...

Sama lah dengan Sheila. Banyak jugak barang beli online. Dari Lazada, 11streets dan skrg Qoo10.

king size bedspread said...

Good sharing, to help shoppers save more, and at the same time enjoy a secure shopping experience, 11street or 11street.my would like to share some essential tips for all online shoppers, see detail at:
http://kidbuxblog.com/shopping-smart-with-11street-my





Best Regards,
Your best Split Queen Box Springs or split queen box spring selection.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...