Pages - Menu

Sunday, March 15, 2015

Sayang, butang baju abang manaaa...?????




Huh.. tersenyum sendiri Sheila tengok video kat atas ni. Terbayang dah kat kepala hotak ni abang sado Sheila... :)

Hmmm... may be tak semua lelaki macam tu. Tapi sebahagian besar memang ramai lelaki macam tu. Kan kan...

Abang sado saya?

"Suami ku mr.percect 10!"

Haha... Ayat poyo puji melambung-lambung untuk abang sado Sheila.

Cik abang Sheila ni special. Kalau nak cerita pasal tinggalkan anak-anak kat dia, memang kerap jugak. Coz hari Sabtu Sheila kadang-kadang kerja, cik abang ada kat rumah. So dia yang akan jaga anak-anak. Walaupun 5jam saja, tapi not bad la. Dia boleh handle. May be masa mula-mula agak kekok dan kelam-kabut. Tapi lama-lama Alah bisa tegal biasa. Sekarang dah berani mandikan Medina.

Kalau difikirkan, power gak cik abang saya ni. Nak handle Nia yang 3 tahun dan Medina 4bulan. Dah le tu, Medina masih lagi susu ibu. Dah kena belajar handle EBM pulak.

Tapi...

Apa yang kakak comel story dalam video tu, ada betul jugak.

Dah lalui...
Dan dah merasai...
Haha!..

Sayang, butang baju abang manaaa...?????

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...