Pages - Menu

Wednesday, March 25, 2015

First time pergi Matta Fair

Haa.. korang ada baca tak yang Sheila story nak pergi Matta Fair?

Gara-gara nak booked Lost World of Tambun dengan harga yang memang MURAH GILER tu, encik abang setuju nak pergi Matta Fair walaupun kitorang tahu yang kitorang bakal berdepan laluan-laluan yang berliku nanti... Haha..

So, Ahad 2 minggu lepas 15 Mac 2015, last day Matta Fair 2015. 

Kami bersiap-siap nak pergi Matta fair. Bersiap punya la awal, last-last pukul 12 baru pergi. Memang kena bebel la dengan encik abang.

Sampai je kat PWTC, banyak kali gak kitorang tawaf cari parking.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...