Pages - Menu

Tuesday, March 10, 2015

Saya dah jatuh cinta rupanya!

Dah baca Pin post Sheila bulan ni?

Pada yang tak perasan tu, bulan Mac yang indah dan permai ni Shaklee berbesar hati nak bagi discount hebat untuk penggemar Shaklee especially ESP. Yola, beli 6 canister dapat FREE 1 canister. Jimat dah RM151.

Tu kalau cerita pasal JIMAT la.

Kalau cerita pasal KHASIAT ESP ni, rasanya ramai yang dah tahu. Sebabnya kebanyakan pengguna TEGAR Shaklee ni diorang JATUH CINTA dengan Shaklee ni lepas diorang ambil ESP. 

Macam Dr.Safiya ni. Dia pun mula jatuh cinta dengan ESP ni. Mula-mula dia rasa macam tak sedap, tapi kenapa orang tetap SUKA?! Pelik! Tapi lepas SEMINGGU......


Nak share banyak lagi. Tapi nanti nanti la ye. Korang boleh baca kat sini jugak kalau terlebih rajin nak membaca... :)

Selamat berESP!



2 comments:

Yaya Azura said...

yurp..yang pernah rasa je boleh cerita pasal ESP kan...love ESP too!

Sheila Mutalib said...

Yeah.. ESP club!
Bulan ni kena borong ESP lebih2 ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...