Pages - Menu

Monday, March 23, 2015

Jimat duit breakfast I

Suka esp sebagai sarapan pertama saya!

Itu kata kak Rosfarisha Roslan.


Samada ambil as it is, ataupun campur dengan tamar koko atau minuman lain ke... ESP tetap ada sebagai my early breakfast.

Kenyang sampai ke tengahari!.. tipu la kot kalau nak kenyang sampai sehari suntuk kan... waktu pagi kat ofis tak terganggu (faham2 je lah.. kalau dah berkumpul time makan tu, boleh drag ke arah buang masa..huhuhu)

Oh, yang penting...jimat duit breakfast ai hari2!

***

Bukan saja jimat, tapi sihat jugak. Khasiat ESP ni memang banyak. Kalau beli time promotion ni, lagi lah banyak jimatnya.

Beli 6 free 1. Beli 2 dapat discount 10%.

Murah! Murah!

Nak beli ESP?

Order je dengan Sheila, SID berdaftar 890281.

Nak tau banyak lagi pasal Shaklee, Sheila banyak share kat sini -->  www.shelovevitamin.blogspot.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...