Pages - Menu

Saturday, April 18, 2015

Sukanya shopping kat Lazada

Ha.. saja nak share kat korang. Hari tu kan saya tayang stok susu EBM kan. Actually freezer tu Sheila beli dari Lazada.

Sheila ni memang kaki shopping kat Lazada. The biggest shopping mall online in Malaysia!

Best!

Kenapa best shopping kat Lazada?

1. Boleh shopping kat Lazada bila-bila masa yang kita suka.

2. Boleh survey or window shopping banyak kali kat Lazada tanpa mengeluarkan kos petrol. Haa.. yang ni Sheila suka sangat. Coz saya ni sebenarnya susah nak membelanjakan duit. Sheila cuma akan beli kalau betul-betul perlu dan betul-betul murah. Kalau nak survey kat shopping mall atau banyak2 kedai, Sheila kena keluarkan kos petrol. Belum lagi kena fikirkan masa dan waktu yang sesuai. Nak kena tanya cik abang juga, kot dia busy, memang tak dapat keluar la ye.

3. Harga kat Lazada berpatutan dan kadang2 tu lebih murah dari harga pasaran.

4. Lazada selalu bagi voucher discount. Korang sign up je kat Lazada, korang akan dapat 2 voucher discount RM10. Then korang rajin2 la mengendap website Lazada ni hari2 ye. Kot ada voucher2 best macam Voucher Firework ke. Banyak jimat tu.

So next time rajin2 la ye godek website Lazada ye. Mana tau dapat beli barang yang murah2 kan. Dah jimat.

1 comment:

Sha Nikitasakura said...

Sy pun suka mengendap kt lazada..tggu voucher

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...