Pages - Menu

Friday, April 10, 2015

GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA

Giveaway ke2 untuk hari ni.


Giveaway ni simple je. tu yang rajin Sheila nak join. Tapi hadiahnya banyak giler. Boleh tak nak demand hadiah..hihi.. nak hadiah storage bag tu.. hihi...

Korang nak join pun boleh. Klik je banner comel kat atas tu ye. :)

Wish me luck!

6 comments:

Cik Yaya said...

selmt ber-GA..
gud luck.. =)

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgah cn good luck
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/04/giveaway-by-kameq-deanna.html

Deanna Morni said...

Terima kasih sebab sudi join GA sy yang tak seberapa ni...hihihihi

KAMEQ DEANNA

Deanna Morni said...

Terima kasih sebab sudi join GA sy yang tak seberapa ni...hihihihi

KAMEQ DEANNA

Ms. Kejupenyet said...

Good luck.
Singgah dari GA yang sama dn follow sini (=
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/04/giveaway-by-kameq-deanna.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...