Pages - Menu

Monday, April 13, 2015

Penapis air paling MURAH tapi bermutu tinggi

Nak cari penapis air yang murah tetapi selamat dan bermutu tinggi? Boleh dibawa berjalan-jalan ke mana sahaja dan yang tak perlu guna kuasa elektrik??

Jawapannya ada pada Get Clean Water Pitcher Shaklee ~memang mudahkan urusan kita sebagai ibu di rumah dan di mana sahaja!!




Ciri-ciri Get Clean Water Pitcher Shaklee ni memang best, antaranya:




  •  Jimat letrik dan gas.
  •  Mudah dibawa ke mana-mana
  •  Murah
  •  Ringan
  •  Tiada bau klorin
  •  Air lebih bersih
  •  Rasa air lebih sedap
  •  Tak payah bangun malam nak buat susu kat dapur, letak je sebelah boleh bancuh terus.
  •  Kebersihan air lebih 99% terjamin.
  •  Filter yang dijamin halal
  •  Bebas plumbum yang boleh merosakkan otak

Penapis air ini sangat sesuai untuk yang suka travel, yang mempunyai anak kecil, yang mempunyai masalah air paip yang keruh dan yang mementingkan kebersihan air. Memang berbaloi sangat untuk korang dapatkannya sekarang..

Nak dapatkannya dengan harga berbaloi?? Kena lah pm saya cepat-cepat.




 *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


 I'm your SHAKLEE Independent Distributor
 Noor Sheila A.Mutalib a.k.a Sheila Mutalib
 ID 890281
 SMS / Whatsapp +60137704101
 Email to sheilamutalib@yahoo.com
 Fanpage to SheLoveVitamin

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...