Pages - Menu

Wednesday, April 8, 2015

Giveaway Buy AVON Online

Suka tak produk Avon? Dulu masa zaman sekolah, ada jugak Sheila guna sebab cikgu kimia Sheila jual barang Avon. Memang setiap kali catalog Avon baru keluar, mesti dia akan promote.. hihi... Rindu nya kat cikgu Yunus!!!

Dah terlanjur cerita pasal Avon ni, apa kata korang join "Giveaway Buy AVON Online".


Caranya mudah je.

1) Share post ini.
2) Follow blog 'http://avononlinemalaysia.blogspot.com. '
3) Follow Google +1.

5 hadiah istimewa untuk 5 yang bertuah.
Hadiah AVON bernilai RM50
Hadiah AVON bernilai RM40
Hadiah AVON bernilai RM30
Hadiah AVON bernilai RM20
Hadiah AVON bernilai RM10

Pemilihan adalah secara RANDOM!! Dengan syarat korang follow semua 3 syarat yang diberikan!! Ok??

Simple Contest For Great Gift =)

GiveAway tamat pada 30 April 2015.
GiveAway terbatal secara automatik sekiranya peserta kurang 100 orang.. So keep sharing to people u know =) 1 hadiah istimewa untuk individu yang dilihat aktif!!

Jom kita ramai2 join. Biar lebih 100 blogger yang join.

Wish me luck!

5 comments:

Mrs Yatie said...

Good Luck Awak! :)
Contest Buy Avon Online
Jemput Join Giveaway iPhone 5s ni juga ya :)

Cikgu Norazimah said...

all the best dear ;)

Mialia Amelia said...

Selamat berjaya ^_^ singgah dari entri yg sama

Sheila Mutalib said...

Thanx singgah ke sini.. :)

Mrs. A said...

Goodluck!
Singgah dari segmen yang sama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...