Pages - Menu

Wednesday, February 18, 2015

Al-fatihah untuk adik Zharif

Ingat tak sebelum ni Sheila pernah post pasal sumbangan segera untuk Adik Zharif yang ada masalah hati. Kalau tak ingat, boleh baca kat sini ye.

Actually Sheila ada like pages yang diorang create untuk update keadaan adik Zharif. Tapi sebab Sheila ni jarang tengok fb, tu yang terlepas berita.

Innalillah... Allah lebih sayangkan Adik Zharif. Dia telah meninggal dunia Jumaat lepas. 


Pada yang nak tahu lebih detail lagi kisah Adik Zharif ni, boleh tengok kat pages Hati baru untuk Adik Zharif.

Al-fatihah

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...