Pages - Menu

Wednesday, December 10, 2014

The BIG 12.12!

Yeah! Dapat email dari Lazada. Actually saya dapat email ni 5hb yang lepas. Baru hari ni dapat share.

Nak tau news apa yang Lazada nak btaw?



Revolution 12.12

Ingat tak Lazada pernah buat Revolution 11.11. Masa tu Lazada buat sale besar-besaran. Diskaun hingga 90%. Memang berbaloi la siapa yang shopping masa tu.

Kali ni Lazada buat Revolution 12.12 pula. So pada yang terlepas peluang 11.11, boleh grab pada 12.12 ni ya. Sehari je lagi.

Special untuk kengkawan belogsheila, saya nak share voucher istimewa.

Voucher Big 12.12

Voucher Code: 1212LAZ25
Voucher Amount: RM 25
Minimum Spend: RM150
Validity: 12.12

Pada yang nak shopping tu bolehlah guna voucher Lazada ni ye.

Kita shopping!

9 comments:

puteri kasih said...

bolehlah bershopping esok :)

Hero Borneo said...

jom shopping besar-besaran...

Cik Yaya said...

ini yg dtunggu2..=p

puteri kasih said...

dapat gak beli dua jenis barang yang diperlukan tadi..memang berbaloi dapat harga yang jauh lebih murah :)

LYAfrina said...

wow..bestnyer...
ofismate tu pon duk shopping kat lazada

sheila said...

Jom.. ni lazada bt clearance pulak.. hihi.. shopping saje..

sheila said...

Tu sudah semestinya.. yaya shopping ape?

sheila said...

Memang berbaloi sgt tu puteri..

sheila said...

Senang shopping kat lazada ni.. jimat minyak.. hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...