Pages - Menu

Wednesday, December 10, 2014

Lazada ooo Lazada

Siapa pernah shopping kat Lazada?

Angkat tangan!!!

SAYA!!!

Dah banyak kali gak saya shopping kat Lazada ni. Dah beribu gak habis. Hehe... Banyakkan..

Bukan saya kaki shopping pun. Tapi beli sebab keperluan. Lagi pun harga di Lazada ni memang murah after saya buat survey kat kedai-kedai.

Nak tau saya beli apa?

First saya beli wardrobe dan pampers Drypers Newborn.

Kalau nak tengok wardrobe yang saya beli ni, boleh tengok kat sini. Saja beli style wardrobe yang boleh buka pasang. Senang kalau nak pindah.

Yang pampers ni saya beli untuk baby baru. Antara checklist barang-barang bayi. Harga kat Lazada ni murah. Tu yang saya beli kat Lazada.

Pengalaman membeli kat Lazada?

Hmm.. Dari hasil pembelian saya yang pertama kat Lazada ni, agak puas hati.

Agak puas hati je?

Yelah. Saya dapat barang lambat sangat. Tu yang agak puas hati. Wardrobe saya dapat cepat. Cuma pampers yang lambat. Risau gak masa tu, takut tak sempat sampai sebelum saya bersalin. Bila saya call Lazada, baru saya tau pampers tu out of stock, dalam proses restock. Diorang akan update bila stok pampers tu sampai dan akan terus deliver pada saya.

Nasib baik selepas seminggu pampers tu pun sampai. Lega rasa. Dapatlah baby baru merasa.

Walaupun hanya 'agak puas hati' dengan servis Lazada ni. Tapi saya tetap bershopping lagi kat Lazada.

Apa lagi saya beli?

Hehe... Nanti saya share ye.

Kalau korang nak shopping kat Lazada ni, saya suggested. Banyak promosi tau. Harga boleh tahan murah. Lagi-lagi bila Lazada ada buat promotion. Macam promotion 11.11 bulan lepas. Dan bulan ni nantikan promosi 12.12 pula ye.

Oklah... Selamat bershopping kat Lazada :p

4 comments:

mycahayacinta@gmail.com said...

cahayacinta.com

ada beli juga da ada review dalam blog cahayacinta..

tapi ia alat memasak sahaja sis. masuk kali kedua beli.ada barang lambat dapat ada yang cepat.ahai...

Fyna Ahmad said...

fyna x pernah shopping tapi pernah dapat free give dari lazada sebab wat review something time tue. :-)

sheila said...

Tulah.. kadg cepat kadg lambat.. ramai yang dah complaint prnghantaran Lazada ni..kita tunggu Lazada upgrade lagi system..

sheila said...

Waa.. untung la fyna.. bykkan review lagi.. nanti blh dapat free give lagi.. :)