Pages - Menu

Saturday, May 23, 2015

Lamanya menyepi...

Lama tak update cerita kat belogsheila ni. Terasa diri ni busy sangat-sangat.

Tayang gambar dulu lah. InsyaAllah nanti Sheila cerita di sebalik gambar tu ye.



Kad kawin adik saya, hasil design jari-jemari saya lah.
Haa... "Comel tak turban saya?"

Tolong adik prepare photo props untuk wedding dia.
Proses pembikinan pelamin adik saya. Huh.. memang meletop pelamin dia. Tapi ni bukan saya buat... Hahaha...

Ada banyak lagi gambar nak masuk ni. Nanti2 la ye, sheila nak cerita panjang lebar gak. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...