Pages - Menu

Sunday, May 3, 2015

Fireworks Voucher untuk 3 May 2015 dari Lazada

Happy weekend!

Apa aktiviti korang hari ni? Duduk2 kat rumah ke, jalan2 ke, shopping???

Berita baik pagi2 Ahad ni, Lazada bagi voucher lagi. Straight! Dari Jumaat, Sabtu dan Ahad.

Korang nak voucher yang berapa ringgit?

So, kalau korang terasa nak shopping tapi malas nak keluar nak hadap jem, crowd atau apa saja kesibukan kat luar tu, korang shopping je kat Lazada. Boleh shopping kat Lazada ni sepuas2 hati korang di mana saja dan pada bila2 masa. Jimat minyak pulak tu. Kan minyak baru naik harga kan :(

So, kalau nk shopping korang klik je kat voucher atas tu. Jangan lupa masukkan no.voucher tu masa korang nak checkout. Make sure jumlah yang korang belanjakan tu mencukupi syarat voucher tu ye.

Selamat bershopping!!!


1 comment:

Ms. Kejupenyet said...

bestnya kalau dapat voncher dari Lazada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...