Pages - Menu

Saturday, May 30, 2015

Daftar Shaklee dapat FREE Vitalea

Ada sesiapa yang belum mendaftar sebagai ahli Shaklee?

Haa... ni peluang untuk korang. Shaklee bagi lebih extra. Boleh dapat Vitalea percuma. Free of charge, ok! Caranya, senang je.


Korang daftar sebagai ahli pada bulan ni dengan pendaftaran RM 69, kemudian beli apa2 vitamin macam Zinc complex ke Herbal blend cream ke, korang dah layak mendapat Vitalea yang berharga RM88 ni secara percuma. FREE OF CHARGE OK!

Untungkan.

Actually program FREE Vitalea ni bersempena menmyambut 100tahun Vitalea. Waa... Dah lama kan usia Vitalea ni. Khasiatnya memang banyak. Korang boleh baca kat shelovevitamin. Banyak yang Sheila story kat situ.

So jom lah daftar. Sheila boleh bantu korang untuk dapatkan Vitalea ni FOC Free of charge. Sms, whatsapp 0137704101 atau email sheilamutalib@yahoo.com. Semua boleh...

Jom kita berSHAKLEE :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...