Pages - Menu

Friday, May 1, 2015

BONUS sempena Labour Day

Selamat hari pekerja.
Selamat hari buruh.
Happy Labour day.

Macam2 ucapan yang sheila terima hari ni. 

1 Mei ni telah digazetkan sebagai hari istimewa untuk semua orang yang bekerja. Cuti public untuk semua pekerja. Tapi ada juga pekerja yang kena bekerja hari ni. Mesti ada extra BONUS untuk mereka kerana terpaksa bekerja di hari istimewa pekerja ni.

Untuk korang yang cuti pun ada extra BONUS untuk korang jugak.

Lazada bagi 4 extra BONUS taw.

1. Ada Voucher DISCOUNT RM25 dan RM50

Nak shopping, korang boleh klik je voucher kat bawah ni dan masukkan no.voucher RELAX25 atau RELAX50. Tapi pastikan jumlah yang korang nak belanjakan tu mencukupi untuk menggunakan voucher ni. Kalau tak cukup, boleh tanya2 kat member. Sharing is caring!

Voucher no: RELAX25 atau RELAX50

2,3,4. Ada EXTRA discount untuk barang2 rumah, barang2 elektrik dan lagi best ada barang2 yang bawah harga RM199.

Nak beli barang elektrik? Beli je kat sini.
Nak beli barang2 rumah? Beli je kat sini.
Semua barang bawah RM199

Apalagi, jom lah shoppinggggg!!!....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...