Pages - Menu

Wednesday, December 4, 2013

Nak dress FREE?

Semua orang suka kalau dapat FREE kan.. tak kira lah free apa.. nama je free confirn orang serbu.. So kat sini aku nak promote contest yang nak bagi FREE dress yang cun melecun kat korang..

Suka kan!!!



*****************************************************

Sempena Anniversary #shelovestyle yang ke-3 ni, big boss berbesar hati nak bagi dress PERCUMA pada customer kami yang gorgeous2 ni...

CARANYA MUDAH SAJA:
1. Add FB She Lovestyle --> https://www.facebook.com/she.lovestyle3
2. LIKE fan pages #shelovestyle --> www.facebook.com/shelovestylepages
3. SHARE mana-mana gambar dalam album ini dan COMMENT 'SAYA NAK (dress pilihan korang), (tag 1 frenz) NAK?'


CONTEST : LIKE, SHARE, COMMENT & WIN


Syarat2nya:
1. Terbuka kepada semua.
2. Anda perlu pasti kan anda click Public tuk pilihan share, supaya pihak kami dapat view.
3. Tempoh contest 5.12.2013 hingga 31.12.2013
4. 1 Pemenang akan di pilih secara rawak.
5. Nama pemenang akan diumumkan pada 1.1.2014
6. Keputusan nama pemenang adalah muktamad.
7. Hadiah : DRESS PILIHAN (Sekiranya kehabisan stok, kami akan menukar dress lain dlm album yang sama)

Good Luck & Have Fun!!
Tq so much for the supports..

www.shelovestyle.blogspot.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...