Pages - Menu

Wednesday, December 4, 2013

Dec'13 Product Promotion - Omega Guard Shaklee

Korang.. korang tahu tak bulan ni Shaklee promo apa?

Belum tahu lagi?

Ni aku nak kabo ni.. Bulan ni Shaklee promo OmegaGuard Shaklee...


Tahu tak apa tu?

Aku terangkan sikit ye...

OmegaGuard Shaklee ni best sangat.. sebabnya ia Minyak Ikan yang Terbaik di dunia.. ada 7 asid lemak Omega-3 semulajadi iaitu EPA (Eicosa Pentaenoic Acid), DHA (Docosa Hexaenoic Acid), ALA dan lain-lain lagi.  

**Satu hidangan OmegaGuard (3 biji) menyediakan 990mg Asid Lemak Omega-3..

Omega-3 ni baik untuk perkembangan otak taw.. So, kalau korang pregnant ke menyusu ke, memang sesuai sangat ambil OmegaGuard ni.. bukan untuk korang je, untuk anak-anak korang gak...

Selain tu, Omega ni juga bagus untuk jantung.. Bolehlah bagi kat ayah ke emak ke.. diri sendiri pun boleh..

Haa, berita baik untuk yang dalam proses nak kuruskan badan. korang pun boleh amalkan Omega ni.. Omega ni boleh bantu pembakaran lemak, selain dari mengawal selera makan korang.. 

So. apa lagi.. Jom dapatkan OmegaGuard Shaklee bulan ni..

Nak dapat harga kasih sayang, korang order je kat shelovevitamin... memang berkasih sayang punya.. 

Percayalah! (versi dato' ct ye)


Ok lah.. grab bulan ni taw.. ada masa lebih kurang 30 hari je.. lepas tu harga asal RM136... Jangan nanti merayu nak harga kasih sayang pula masa tu.. memang tak dapat ler eden nak tolong..

Dadadaaaa.... Selamat bermandi minyak ikan bulan Disember ni!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...