Pages - Menu

Saturday, November 9, 2013

Rahsia nak tingkatkan LIKE

Hi, ape korang buat petang-petang Sabtu ni? Aku biasalah dok rumah mengadap laptop.. En. suami ngan anak tengah tidur, memang inilah aktiviti aku.. Mengupdate segala belog-belog aku.. ahahaha.. banyak sangat belog.. so, kenalah mencuri dan membahagikan masa dengan adil.. kalau tak, belog-belog aku merajuk..

Nak tanyalah.. korang ade buat page kat facebook tak? Kot la korang pun berniaga online macam aku.. mesti ada page kan.. banyak tak yang LIKE page korang?

Aku nak share something kat korang ni.. RAHSIA.. hehe.. rahsia le sangat.. 

Rahsia macam mana nak tambahkan LIKE korang.. Selalukan korang tengok iklan-iklan berbayar untuk tingkatkan LIKE.. tapi ni aku bagi PERCUMA je.. suka la tu aku bagi free.. tapi kalau korang nak bayar pun boleh.. comment je kat bawah.. aku bagi no account.. hehe.. 

Jeng.. jeng.. jeng...

Nak tahu tak?

Hhehe...

Caranya mudah je.. korang guna servis AddMeFast.. memang FREE taw.. aku dah guna pun.. memang berhasil..

"Servis AddMeFast (AMF) adalah satu servis yang amat mudah untuk digunakan. Secara kasarnya, anda memberi dan orang lain akan memberi. Anda like page orang lain dan orang lain akan like page anda. Ia adalah satu sistem “give and take”...."

Korang just register kat sini (AddMeFast).. 

Sistem AddMeFast ni menggunakan sistem point.. so, cara nak dapatkan point, korang kena LIKE page orang lain.. nanti dapatlah point.. dan orang lain pun akan LIKE page korang untuk dapatkan point gak.. sama-sama membantu la ye..

Bukan setakat FB page, lain-lain pun boleh.. macam nak tambahkan like post korang ke, nak banyakkan share post korang ke, tweeter ke, instagram ke.. haa.. banyakkan.. aku pun tengah explore lagi ni.. 

Ok lah.. nak jengok anak i, dah bangun ke belum.. nak pergi makan angin petang sampai buncit..hehe.. Kalau aku jumpa lagi sistem yang best dan boleh membantu kawan-kawan sekalian, aku share la yek..

Selamat men-LIKE!!!


Notakaki:
Jemput LIKE page aku yang cun melecun ni.. #shelovevitamin #shelovestyle #kidslovestyle #taukehpowerbank

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...