Pages - Menu

Saturday, December 12, 2015

Komisyen dari Shopback

Assalamualaikum.

Haha... Lama sungguh Sheila bagi can labah2 bersawang kat sini. Kejap ada, kejap takde. Dah macam biskut pulak. Bila la perasaan rajin nak berbelog ni nak membuak-buak dan akhirnya melimpah ruah.

Ok. Ok. Staight to the point je la. Post Sheila kali ni nak share pasal reward yang baru je Sheila dapat baru2 ni. Huh.. teruja nak berkongsi dengan korang.

Reward ape la tu yek?

Hihi... reward tak banyak mana. Tapi Sheila nak share kat korang jugak. Supaya korang pun boleh dapat reward yg sama mcm Sheila.

Reward ni dari Shopback. First komisyen Sheila dapat dari Shopback. Best sangat2! Shopping shopping lepas tu dapat pulak komisyen.

Actually Sheila dah join dari bulan 10 rasanya. Tapi sebab nak pastikan kesahihannya, Sheila tunggu sampai dah merasa komisen dari Shopback, baru Sheila nak share kat sini.

Apa itu Shopback?



Shopback ni sama macam kita shopping online. Yang bestnya, kita akan dapat komisyen apabila kita buat sebarang pembelian melalui link Shopback. Jumlah komisyen bergantung kepada Online Shop.


Antara Online Shop yang ada dalam Shopback ialah Lazada, Zalora, Qoo10, Groupon, Agoda, Booking.com, dan beratus lagi Online Shop yang boleh korang explore. Huhu... Sesuai sangat untuk orang yang kaki online shopping macam Sheila. Haha!!!

Nak tayang bukti cashback dari Shopback. Walaupun tak banyak. Tapi berbaloi jugak.




Dah lah dapat jimat bila shopping online, tak keluar duit minyak. Lepas tu dapat pulak duit. Best tak? Best tak?

Mestilah BEST!!!

Kalau korang ni memang kaki shopping online macam Sheila ni, memang wajib sangat join Shopback ni. Korang boleh register dulu kat sini. Berbaloi wei...

Ok lah. Nak sambung shopping lagi. Hari ni kan sale 12.12. Rugi kalau tak shopping time ni. Haha...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...