Pages - Menu

Tuesday, September 1, 2015

Ingatan Manis Di Bulan September

Assalamualaikum...

Baru nak mula post untuk September, tup tup mulut ni ternyanyi pulak 1 lagu Allahyarhamah Sharifah Aini. Mesti korang pun ingat dan tahu lagu ni kan.

Moh le nyanyi sama2 dengan Sheila :)

Ingatan Manis Di Bulan September 

Ku masih ingat
Perkenalan ku di bulan
September, September

Kau merenungku
Dan mengukir senyum mesra
Padaku, padaku

Perkenalanku kini semakin erat
Saling bertemu
Melepas rasa rindu

Dibelai-belai
Dikucup-kucup mesra
Rambutku, pipiku

Aku terlena
Terbuai dalam pelukan
Mesramu, mesramu
Hati riang gembira
Tiada terkira
Terasa dunia ini kita yang punya

Kau kan jadi teman hidupku
Sayangku selalu ku nantikan
Takkan hilang
Kenangan manis bagiku
Kau tunjukkan
Kasih sayangmu selalu

Ku gembira
Berdamping denganmu
September selalu kunantikan
Ku nanti-nanti
Selaluku nanti-nanti
September denganmu

Opsss... Promosi istimewa Shaklee bulan ni ialah ESP - Energizing Soya Protein. Beli 2 canister ESP korang layak mendapat diskaun 10%. Kalau nak lebih jimat lagi, boleh kongsi dengan kawan2 beli 6 canister ESP terus, boleh dapat percuma 1 canister.


Bukan itu saja, korang juga layak mendapat keahlian secara percuma dan juga cash bonus pada bulan depan. Suka tak? Mestilah suka!

Apa yang buat Sheila suka sangat ESP ni, ESP ni memang killer Shaklee product. Bila ada promosi macam ni, memang ramai la yang akan teruja dan tak lepaskan peluang grab banyak2 buat stok.


Khasiat ESP ni bukan saja untuk ibu hamil, tengah pantang atau menyusu, tapi untuk semua golongan wanita, lelaki, tua atau muda yang nak cantik/hensem, sihat dan bertenaga.

Korang yang baru nak mencuba ESP ni, bulan September ni memang sesuai sangat lah. Boleh je order dengan Sheila, email sheilamutalib@yahoo.com , whatsapp 0137704101. Atau boleh tinggalkan email atau no telefon korang  di ruang comment. Sheila akan cuba hubungi korang secepatnya dan membantu korang mendapatkan khasiat ESP ni.

Selamat berESP!

1 comment:

Nurul Syahida said...

salam...syida follower 70 di sini...salam perkenalan.. :)
promo ESP yang best..fav syida ni..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...