Pages - Menu

Sunday, September 6, 2015

Minum petang dengan Popiah Bling Bling

Assalamualaikum...

Selamat berhujung minggu :)

Petang2 hujung minggu ni best kan kalau dapat berkumpul, duduk semeja, berborak ramai2 sambil pekena teh/kopi o panas. Huh... dapat pulak makan Popiah Bling Bling.

Aduh... sedapnya!

Resepi Popiah Bling Bling



Gambar yang korang tengok kat atas tu hasil air tangan kawan Sheila. Hihi... bukan Sheila yang buat ye. Kak Zana menjamu mata Sheila kat facebook hari tu. Saja Sheila share kat sini. Kalau bila2 nak buat boleh refer kat sini je.



* kesemua gambar Popiah Bling Bling ni dari Kak zana. Sheila dah mintak izin dia ye nak tepek kat sini.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...