Pages - Menu

Tuesday, November 17, 2015

Penyakit M ni bahaya!

Assalamualaikum.

Ish.. Lama jugak sheila tak post kat belogsheila ni. Bukan tu je blogwalking pun alahai... Lama gak rasanya sheila menyepi. Nak kata busy bebeno, tak jugak. Tak tahu lah penyakit apa tengah berjangkit kat sheila ni. Penyakit M kot. Penyakit M ni memang tak ada ubat. Pergi lah jumpa doktor ke farmasi ke, memang tak ada jual. Kalau ada, memang sheila nak beli.

Hari ni bila bukak belogsheila ni, amekaw... Comment berduyun (perasan ramai reader la tu..hehe). Kawan lama, kawan baru. Kena jengah blog2 diorang gak ni. Tak baik taw orang dah datang belogsheila ni, sheila tak datang blog orang. Kan kan kan....

Tu belum lagi tengok post yang sheila dok buat draft. Dah elok menaip kat phone, last2 tak post pun. Sebab tak complete. Gambar tak siap edit la. Ape2 la. Alasan je kan. Ee... Kalau dah malas tu, macam2 la alasan ko ye Sheila.

Dah. Cukup cukup!

Dah pukul 12.43am ni. Esok nak kerja. Ko bukan duduk Johor ok yang cuti sempena Hari Hol Johor. Ko cuma seorang rakyat Johor yang dah bermastautin ke Selangor. Walaupun bos ko orang Johor, ko tetap tak boleh cuti. So selamat berkerja esok ye...

Haaaa.... Sebelum tu, Sheila nak wish kat diri sendiri.

HAPPY BELATED BIRTHDAY untuk diri sendiri.

Ok BYE!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...