Pages - Menu

Monday, October 28, 2013

Tewas akhirnya!

Haha... kerajinan aku nak membebel malam ni..

dan malam ni jugak aku tertewas..

Nak tahu tak aku tewas dengan siapa? Huhu.. punyalah aku buat dek je selama ni tengok orang post kat facebook.. last-last malam ni tergatal tangan meng-google Love You Mr. Arrogant !!

Baru je satu episod, tapi dah buat aku rasa nak tengok, tengok dan tengok episod lepas ni.. hero dan heroin aku rasa biasa, tapi macam best pulak jalan ceritanya.. tak pe lah, aku habiskan tengok dulu ye.. dah ending nanti, aku bagi comment aku ye..

Kalau korang nak tengok online, aku suggest korang tengok kat sini.. banyak gak cerita-cerita lain.. Kampung Girl pun aku tengok kat situ taw..

Ok la.. nak tangkap feeling sorang-sorang... :)



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...