Pages - Menu

Sunday, March 13, 2016

Komisyen dari SHOPBACK lagi

Assalamualaikum.

Nak share komisyen shopback lagi. Yeah!!! Sheila dah request payout dari Shopback. Komisyen dari Shopback utk kali ke2.

Seronok!

Sambil shopping, dapat jugak sikit komisyen dari Shopback. Sikit sikit lama lama jadi banyak. Sampai tempoh dah boleh redeem, boleh lah request payout. Minimum komisyen yang boleh kita request RM10. Ok la kan.

Pada yang belum register kat shopback. Baik korang cepat register dan mula menyopping melalui shopback. Untung!

Lagi untung kalau korang masukkan email Sheila (sheilamutalib@yahoo.com) dalam bahagian referer. Nanti korang boleh dapat bonus RM5. Kalau tak ada referer, korang takkan dapat bonus tu. Dah rugi...

So, apalagi. Moh le register shopback cepat. Cepat register, cepatlah korang dapat merasa komisyen.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...