Pages - Menu

Thursday, February 4, 2016

Adaptasi novel ke drama 'Cinta Si Wedding Planner'

Assalamualaikum.

Tak boleh tidur pulak mata malam ni. Gatal tekak nak minum kopi, padan la muka sheila tak boleh tidur sekarang. Haha!

Dah tak boleh tidur nak layan apa ek?

Cinta Si Wedding Planner

Haha... Drama tv3 yang tengah hot sekarang ni. Cinta Si Wedding Planner!

Novel ni bukan sheila punya. Officemate beli. So rezeki sheila la dapat pinjam. Huhu...

Sebenarnya dah lama gak Sheila tak study novel ni. Last study novel ni rasanya masa kat u. Maknanya kurang lebih 5 tahun jugak tak menghadap novel cintan cintun ni. Dok belek majalah Laman je selalu. Cari idea kononnya. Haha...

Sheila dah habis baca novel Cinta Si Wedding Planner ni. Baca lompong lompong sebab mood nak tidur tapi tak boleh tidur. Layan je lah novel ni sampai habis. Tapi nacam mana pun still rasa tak puas lagi. Nak kena tengok jugak dramanya sampai habis. Lain pulak feeling tengok Zara dengan Faris dalam tv.

Oleh kerana drama ni hanya adaptasi, so ada banyak jugak perbezaan jalan cerita antara novel dan drama. Tapi ok la. Sheila suka keseluruhan cerita ni.

Tak sabarnya nak tunggu ending. Lagi 2 minggu rasanya.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...