Pages - Menu

Wednesday, February 12, 2014

Anak suka menconteng?

Salam 1 Malaysia!

Siapa kat sini anaknya suka menconteng?.. Habis satu rumah kena conteng??!!.. Ohh.. Peningnya!!.. Dah kena cat baru nanti nak raya.. JANGAN RISAU!!!.. Aku baru jumpa penyelesaian bagi masalah korang!!!...


Removable Sticker Board (black/white)

Just Peel & Stick!!!
No Paint, No Glue, No Tools Needed!!!
45cm x 200cm Big Size
Approximately 1.5ft x 6.6ft (17.72in x 78.4in)
Cut Your Own Size and Shape
Easily Wipe Off
Free 5 Chalks
(2White+1blue+1pink+1yellow)
1 set of 2 pieces
1 Whiteboard Sticker
&
1 Blackboard Sticker
Those are completely Suitable for Office and Home!!!
Perfect Educatioal Materials for Kids with Fun~~!!!

Harganya cuma RM 39.00 (belum masuk postage)
Lagi banyak beli, lagi banyak discount!!!


Sonang je kan.. korang just lekatkan kat dinding.. then dah boleh lah anak-anak korang menconteng sesuka hati beliau...

Ni beberapa contoh gambar yang dapat aku google untuk korang... Maybe boleh gunakan idea diorang untuk sticker ni..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...