Pages - Menu

Tuesday, October 10, 2017

Selepas setahun...

Assalamualaikum...

haha.. 10.10.2017... hampir setahun menyepi.. tup tup hari ni menaip post kat belogsheila...

Hero Sheila pun dah nak dekat setahun. 21.10.2017 ni genap lah hero saya setahun...

Saya dah beritahu ke nama hero saya siapa? Nama dia Mohamad Fathan Mikael bin Mohamad Farhan. Boleh panggil Mikael, Fat-han atau lagi manja Mika... Tu nama glamour macam dalam drama Tuan Anas Mikael.. Kadang-kadang ada juga yang confius, Fa-than ke Fat-han... Kalau ikut sebutan ayahnya, Fat-han...

Tak apa lah... Sebut la macam mana pun. Janji maksudnya elok-elok belaka.

Gambar tak dapat nak upload sekarang. Sebab tulis post ni kat komputer office. Nanti lain masa saya post ye. Sekali gambar Mak Pak Kakak-kakak dia sekali.. Hehehe...

Ok lah.. Stop sini dulu. InsyaAllah akan cuba merajinkan diri semula ni.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...