Pages - Menu

Monday, July 13, 2020

Kambing Perap Mamasab VIRALLLLL

Assalamualaikum semua...
Sheila kembaliiiiii... bersama Mamasab....





Walaupun ingat kek ingat Mamasab, tapi Mamasab Bakery turut memiliki satu produk viral dalam kategori makanan biasa, iaitu kambing perap berapi. Mamasab menggunakan daging kambing yang diimport khas dari New Zealand untuk memastikan kualiti daging yang bermutu tinggi, lembut dan tidak berbau. Segala lapisan lemak kambing akan turut dibuang dan diasingkan, sebelum ianya diperap selama 48 jam di dalam 24 rempah rahsia mengikut resepi tradisional daripada keluarga pengasas Mamasab. Ini memastikan rasa sos meresap masuk dan sebati 100 peratus ke dalam daging kambing tadi.

Kambing perap ini sedia dimasak sepantas 10-15 minit sahaja, dan amat enak dimakan semasa panas. Ia memiliki rasa pedas, manis, masam dan masin yang cukup seimbang dan sesuai dinikmati oleh seisi keluarga...

1kg - RM55
10kg - RM550
Kami juga terima BULK order juga...


Kami boleh hantar sampai ke tangan korang...


Nota: Mamasab juga menjual sos perap secara berasingan, bagi mereka yang tidak makan kambing dan ingin menggunakan sos yang sama untuk memerap daging ayam, lembu atau seafood.